Prémiová nanovlákenná zdravotnická maska vás ochrání před viry i bakteriemi

Podzim je obdobím, v němž prudce stoupá výskyt virových onemocnění. Kromě klasické chřipky vás však může potrápit i Covid-19, nemoc, která způsobila celosvětovou pandemii.

Účinnou formu ochrany proti těmto nemocem představují roušky a respirátory. Po vypuknutí pandemie se jich na trhu objevilo nespočetné množství. Většina z nich vás před nákazou ochrání, ale jen některé z nich vynikají mimořádnou kvalitou a dalšími skvělými vlastnostmi, které bezpochyby oceníte.

Proč zvolit nanovlákennou masku od firmy NANO M.ON?

Jednou z těchto vysoce kvalitních ochranných pomůcek je i nanovlákenná zdravotnická maska od české firmy NANO M.ON. Důkazem toho, že se skutečně jedná o špičkový produkt, je také fakt, že se tato maska stala jednoznačným vítězem v testu MF Dnes.

Nanovlákenná rouška zachytí nejen 99 % virů a bakterií, ale také stejné procento prachu, smogu, pylů a alergenů. Kromě lidí ve vašem okolí dokáže navíc před případnou nákazou spolehlivě ochránit i vás. Svou účinnost neztrácí dokonce ani zvlhnutím. Výhodou je také delší garantovaná doba použitelnosti, která činí až 12 hodin. Rouška obsahuje NANO filtr.

Protože tyto roušky kromě toho, že jsou lehké a vzdušné, vynikají také podstatně vyšší prodyšností než běžné ochranné prostředky, jsou vhodné i pro alergiky a sportovce. To, že umožňují snadné dýchání, je příjemný bonus, který ocení v této době, kdy je nošení ochranných prostředků ve vnitřních prostorách povinností, opravdu každý.

Čtyři vrstvy nanovlákenné roušky

Maska neobsahuje žádné toxické látky a skládá se ze čtyř vrstev. První vrstvu tvoří netkaná textilie, po níž následuje předfiltr, který zajišťuje filtraci prachových polutantů. Další vrstvou je již zmiňovaný nanovlákenný filtr. Ten se stará o filtraci bakterií a virů, díky čemuž výrazně přispívá k ochraně vašeho zdraví. Poslední částí roušky je další vrstva netkané textilie.

Potvrzení účinků a certifikáty

Rouška NANO M.ON splňuje podmínky platného Mimořádného opatření Vlády České republiky pro ochranné prostředky. Její efektivita dosahuje úrovně FFP2 a podle některých kritérií ji dokonce překonává. Účinnost roušky potvrzuje zejména získání notifikace zdravotnického prostředku, kterou vydává Státní ústav pro kontrolu léčiv. Dalším důkazem jsou výsledky testů, které byly prováděny v nezávislé specializované laboratoři Nelson Labs.

Prémiovou nanovlákennou zdravotnickou masku NANO M.ON zakoupíte v e-shopu Prozdravotniky.cz, kde najdete i další ochranné pomůcky, které vynikají nejen vysokou účinností, ale i designovým a stylovým vzhledem. Veškeré zboží na e-shopu je skladem, zásilky jsou expedovány rychle a při nákupu nad 2500 Kč neplatíte poštovné ani balné.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.